Ciudat…✍️

🙏 Îmi doresc foarte mult să mă gândesc la acest articol imperativ, pentru că subliniați considerațiile pe care le-am făcut și la care vă gândiți în ultimele zile, cu privire la ce propagandă și intenție nefastă se află în spatele a ceea ce vedem în Ucraina; totul este destul de rău, indiferent de unde este generat; lucrarea diavolului.

Am scris un articol despre un porumbel pe care l-am salvat și îl iubesc; așa că, deoarece articolul dvs. are fotografia unui porumbel alb reprezentând “Duhul Sfânt și pacea”, m-am gândit că acest lucru ar putea fi util pentru a împărtăși acum; pentru a inspira pe oricare dintre voi oameni buni acolo, în acea parte a lumii, care sunt atât de aproape de această dezvoltare oribilă, oribilă!
Dumnezeu să vă binecuvânteze pe voi și familia voastră! 🙏
Dumnezeu să vă binecuvânteze pentru postarea articolului!
Frate în Hristos Isus,
Lawrence Morra al III-lea

https://lawrencemorra.com/2019/12/12/the-miracle-morning-dove/

https://lawrencemorra.com/2020/01/11/the-miracle-mourning-dove-the-miracle-continues-release-update/

ღ♪ Odăița Mea Virtuală ღ♪

Am înțeles că în al doilea război mondial, existau anumite grupuri în Ucraina, apropiate de naziști și care au fost implicate în acțiuni reprobabile împotriva evreilor. De la chestia aia să-i acuzi acum de neonazism pe ucraineni, sună cel puțin ciudat, mai ales că președintele are origini evreiești și din câte înțeleg la fel și prim-ministrul lor. După informațiile oferite de media, comunitatea evreiască existentă actual în Ucraina, chiar n-are nici o treabă. Mai ciudat este că prim -ministrul Israelului a discutat cu Putin despre situația evreilor din Ucraina în contextul răzbelului, recomandându-le acestora să părăsească țara, la fel și Rusia, probabil impresionat de pășnicia pacificatorilor.

Mai crede cineva în afirmațiile prizonierilor ruși luați de ucraineni, care spuneau că au fost induși în eroare, ce ei credeau că sunt la manevre, acum când bombardează și omoară fără discernământ? Când ăștia culcă blocurile la pământ, cu tot cu locuitorii ascunși pe…

View original post 103 more words

Author: Lawrence Morra

Have worked in creative and news visual media as a photographer or cameraman and this POV has given me a better insight or view of the world. The Cameraman's POV. His Perspective on many things. All content on this site is copyrighted© by Lawrence Morra/Zero Lift-Off. All rights reserved. Email: lmor3@aol.com

4 thoughts on “Ciudat…✍️”

Leave a Reply

Please log in using one of these methods to post your comment:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s

%d bloggers like this: