Vă mulțumim că ați postat acest lucru, mai ales într-un astfel de moment din istorie, când există un focar de război datorat exclusiv agresiunii Rusiei! Această poveste demonstrează tensiunile teritoriale sau istorice ale regiunii și modul în care echilibrarea acestor diferențe a fost în vigoare de-a lungul multor secole. Ne rugăm pentru oamenii din întreaga regiune și în special pentru Ucraina pentru greutățile actuale cu care se confruntă !
În afară de aceasta sora mea în Hristos doar un cuvânt de precauție, feriți-vă de vrăjitoare, ele sunt semănat pentru Satana peste tot! M-am confruntat cu acești antihriști online și; în persoană destul de viu!
Ei sunt pe panta de alunecare în iad, și ei știu, dar, doresc să tragă pe oricine pot în mizeria lor!
Dumnezeu să te binecuvânteze pe tine și pe ai tăi! 😊 ✝️ 🕊 🙏 🌟Frate în Hristos Isus,
Lawrence Morra al III-lea
„Toate nenorocirile în viață vin de acolo că nu știm cum să ne potrivim pasul cu al celor din jurul nostru, sau că nu-i căutăm pe aceia care au pasul ca noi. ” (p. 59)

Citeam fără grabă, pagină după pagină, fără să mă gândesc o clipă că locul descris în romanul „Un port la Răsărit”, București, Arta grafică, 1991, părăsește trecutul și capătă o nouă istorie, reală și cumplită, chiar în momentul acesta. O stranie coincidență!
Limanul Nistrului, locul unde începe povestea, despărțea, pe vremea aceea, România de Rusia, iar astăzi aparține Ucrainei. În contextul de acum, cuvintele unui personaj din roman mă cutremură: „Aici este hotarul fierbinte, convulsiv, dureros ca o rană mereu deschisă, între două lumi.[…] Pleacă de aici, până nu uiți drumul înapoi.” (p. 148)
Despre romanul „Un port la Răsărit”, autorul spune că e o carte de tinerețe, revăzută și…
View original post 678 more words