”Soli Deo gloria”

Vă mulțumim pentru aceste informații Sora Perla! Habar nu aveam și ce poveste sfâșietoare este; Mă opresc și încerc să mă imaginez în acea circumstanță și mi se pare imposibil să pot suporta circumstanțe sau pierderi atât de zdrobitoare, încât mi-aș pierde mințile sau aș vrea să renunț!

Dar apoi, ca un adevărat credincios în Hristos Isus știu cu Dumnezeu toate lucrurile sunt posibile și dacă acest lucru sa întâmplat cu o persoană cu adevărat credincios ca Bach trebuie să fi fost, atunci a fost parte a planului lui Dumnezeu și există absolut un motiv bun pentru ea! Poate că ne-ai da motivul, pentru aceasta ceea ce pare o tragedie mai oribil; dar aici este puterea iubirii lui Dumnezeu și cea care i-a dat lui Bach cea mai profundă inspirație din inimă direct de la Dumnezeu însuși prin Duhul Sfânt pentru a simți și compune această moștenire muzicală în onoarea întregii sale familii care se află în cer de unde a venit muzica, direct cerul trimis de Creatorul tuturor lucrurilor văzute și nevăzute pentru a arăta lumii dragostea Sa infinită pentru copiii săi!

Dumnezeu a lucrat direct cu Bach în aceste compoziții și a fost voia lui Dumnezeu să împărtășească acest lucru cu oricine ascultă muzica în timp ce crede în el! Amin.

Matei 19:25-27 când ucenicii au auzit acest lucru, au fost foarte uimiți și au întrebat: “cine poate fi mântuit? 26 Isus s-a uitat la ei și a zis: “la om este cu neputință, dar la Dumnezeu toate sunt cu putință.”27” Iată, “a răspuns Petru,” am lăsat totul ca să te urmăm. Ce va fi atunci pentru noi?”

Cerul îi așteaptă pe cei care cred! Acesta este mesajul pe care îl primesc aici! Amin.

4607917_orig

Dumnezeu să te binecuvânteze pe tine și pe ai tăi!

Frate în Hristos Isus,
Lawrence Morra al III-lea

Perla Suferinţei

”Știați că Johan Sebastian Bach și-a pierdut fetița, apoi trei fii și apoi soția”? Pe urmă s-a recăsătorit și împreună cu a doua soție, Anna-Magdalena, au mai pierdut patru fiice și trei fii.

Unsprezece copii iubiți…

Mulți cercetători s-au întrebat: cum a reușit Bach să facă față acestor pierderi? Cum nu a încetat să respire, cum nu i s-a oprit inima? Și, cel mai important, cum a putut continua să compună muzică? Cantate, suite de violoncel, mise, concerte… Cea mai frumoasă muzică pe care a auzit-o lumea. Știți cum a făcut-o? La sfârșitul fiecărei piese scria întotdeauna

”Soli Deo gloria” (Slavă numai lui Dumnezeu)

și la început

”Doamne ajută”.

Prin urmare, vă puteți ruga în timpul muzicii lui Bach, pentru că muzica în sine este o rugăciune. Muzica lui Bach este o conversație între om și Dumnezeu.

View original post

Author: Lawrence Morra

Have worked in creative and news visual media as a photographer or cameraman and this POV has given me a better insight or view of the world. The Cameraman's POV. His Perspective on many things. All content on this site is copyrighted© by Lawrence Morra/Zero Lift-Off. All rights reserved. Email: lmor3@aol.com

Leave a Reply

Please log in using one of these methods to post your comment:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s

%d bloggers like this: